Är jag en ”MILF”?

är jag en milf

 

kåt mamma

Nu undrar jag en sak!!! Skulle uppskatta om du svarade snabbt. Varje gång jag går ut på krogen så kommer det alltid unga killar till mig och säger ”DU ÄR EN SÅ SATANS SNYGG MILF!!!”. Där står jag som ett frågetecken och undrar vad ”MILF” egentligen betyder…

Har inte ens fått veta det än!!! Man blir ju nyfiken på det nya smeknamnet man har fått bland unga män. Jag tror att det har något att göra med att jag är kåt ganska ofta och min ålder? Men jag är fortfarande rätt osäker på vad ordet står för!!!

Den som säger vad detta ord betyder förtjänar ett snuskigt telefonsamtal från mig!!! Bara för att jag är på min kåta månad just nu :)

Denna knullannons är placerad i följande kategorier:

 • Knullkontakt milf
 • milf
 • mamma söker knull
 • kåt mamma söker
 • kåta milfs
 • knulla en mamma
 • kåta milf
 • kåta mammor söker
 • milf sverige
 • mammor söker knull
 • kåta singelmammorDenna kontaktannons kommer ifrån den svenska knullklubben SNUSKLEKAR.COM,
hitta en knullpartner i kväll. Skapa en profil nu och börja chatta med kåta personer!