Brunstig hemmafru i akut behov av att vara otrogen

brunstig hemmafru i akut behov av att vara otrogen

MANNEN ÄR BORTA PÅ JOBB!!! vet ni vad det är dags för dååå? jo, för mig att få vara snuskig för en gångs skull! jag är 100% säker på att han vänsterprasslar med andra kvinnor när han är och reser. så nu är det min tur att få den njutning som jag förtjänar. är en kvinna som behöver tas hand om väl och jag tänker inte bara vara hemma om dagarna väntandes på min man. han verkar tro att jag inte har ett eget liv!!!

är det verkligen ingen här som skulle kunna hämta upp mig från min lägenhet till helgen? kan inte vara här en dag till. mannen kommer hem om en månad ungefär. vad ska jag göra helt ensam tills dess vetandes att han gör det skönt för andra kvinnor? nej usch…

nu ska jag jag ner på stan och inhandla lite nya kläder så att jag ser fin ut inför min kommande dejt vem det nu kan vara. bland annat lite nya underkläder, strumpbyxor, och en fin kjol också kanske. om jag ska göra detta med dig så vill jag att du är 100% tyst om det eftersom mitt äktenskap står på spel.

Denna knullannons är placerad i följande kategorier:

  • kåt hemmafru
  • otrogna hemmafruar
  • vänsterprassel sökes
  • hemmafruar sexkontakt
  • knulla en hemmafru
  • kuksugerskor
  • kåt fru söker kuk
  • 100% hemmafruDenna kontaktannons kommer ifrån den svenska knullklubben SNUSKLEKAR.COM,
hitta en knullpartner i kväll. Skapa en profil nu och börja chatta med kåta personer!