Prata snusk på Facebook Fuckbook

prata snusk på facebook fuckbook

kan dom inte bara lägga ner facebook eller döpa om det till fuckbook? börjar bli rätt tråkigt att logga in där varje dag. det händer ju liksom ingenting där? man får inte ens ladda upp nakenbilder även fast jag har massvis med bilder på min fitta då den är nyrakad, blöt, och hårig. tar nog bort mitt konto där snart om jag inte hittar någon ny vän där som gillar att prata snusk i chatten.

vill någon sex prata där i chatten? jag har dötrist på fejjan just nu och det skulle förgylla min fredag om vi kunde ha det lite trevligt i FB chatten. har lite bilder jag kan skicka dig också. tror man kan starta sin webbkamera där också?! ;o frågan är om man får ha webcam sex i den chatten, gud vad busigt det hade vart om vi hade haft det…

oj oj oj, nu vart jag rätt så kåt! finns det ingen man här som har lust att få min facebook och kanske lägga till mig som vän? du behöver inte skriva på min logg vart vi träffades precis eftersom det vore lite pinsamt om mina vänner skulle få reda på att vi träffades på en knullkontakt community hemsida.

bara seriösa killar oxå, tackar! : )

Denna knullannons är placerad i följande kategorier:

 • tjejer utan kläder
 • sex anonser
 • nyrakad mus
 • knullkontakter endast svenska
 • sexiga kvinnor utan kläder
 • knullsugna tjejer
 • webbkamera sex
 • svenska knullsugna brudar
 • knullsugna brudar
 • svenska tjejer utan kläder
 • sveriges kåtaste flickor
 • kontaktannonser sex tjej söker kille
 • Fitta24 se gravid
 • nya sex sugna kvinnor
 • sexannons kalmarDenna kontaktannons kommer ifrån den svenska knullklubben SNUSKLEKAR.COM,
hitta en knullpartner i kväll. Skapa en profil nu och börja chatta med kåta personer!