Vill du raka min fitta

vill du raka min fitta

Märkte precis att jag börjat bli väldigt hårig kring musen. Det är dags att raka fittan nu. Vill någon man ha äran att hjälpa mig raka musen? Tänkte att det blir så mycket roligare att få besök av en kille som vill raka min slida istället för att göra det själv.

Vi kan gå in i duschen tillsammans och så får du ansa min fitta så att den blir renrakad. Sedan så kan du få provköra den i sängen och säga om den var godkänd eller inte. :) Kanske spruta i den också om du blir kåt av den.

Hoppas att jag hittar en man som vill göra min fitta len och fin. Vill ha sex också så därför väljer att spara ut hår tills en kille kontaktar mig och kommer för att göra mig fin där.

Bor väldigt nära Stockholm men åker gärna tåg hem till dig om det är möjligt. Tycker om att få ge mig ut på lite äventyr. Så kan vi utföra detta i din dusch lika gärna. Låter det bra eller?

Denna knullannons är placerad i följande kategorier:

 • hårig mus
 • blöta fittor
 • håriga musar
 • min fitta
 • håriga tjejer
 • hårig mutta
 • fittor24
 • hårigamusar
 • hårig slida
 • svensk hårig fitta
 • fitta hårig
 • min blöta mus
 • se min fitta
 • hårig bullmutta
 • hårig kvinna söker kukDenna kontaktannons kommer ifrån den svenska knullklubben SNUSKLEKAR.COM,
hitta en knullpartner i kväll. Skapa en profil nu och börja chatta med kåta personer!