Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Asiatisk tjej med hårig fitta

Asiatisk tjej med hårig fitta

gillar du inte hårig fitta jag kan raka den om du ogillar ok? Gillar du en hårig mus behåller jag den som den är. Jag heter Siu o har bott sverige i fem år. söker en mkt snäll man som vill ta hand om mig ok om kvällarna o som gillar asiatiska kvinnor mkt har du någonsin dejtat asiatiska tjejer vi är inte som svenska kvinnor bara så du vet det. ja har skype telefon o en mailbox här

du får skicka bild mkt gärna också. va vill du göra gå på bio eller bara mysa under täcket ha ha. ja vill ha mkt skönt o du vet vart ock så.

Bli medlem för att svara på annonsen!

3 comments

  1. Aldrig jag träffa så vacker thjea som du är.Jag är bara invandrare från gammall sovet union , födeise i Vitryssland , sen flyttade i Ryssland och Ukraina var sista land innom flittade jag i Sverige .

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.