Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Att ha bra sex är viktigt för mig

Att ha bra sex är viktigt för mig

Här är en trevlig, glad och snygg tjej som är ganska trött på singellivet nu. Jag vill att en gosig kille ska gå och hålla mig handen under en promenad i staden, ta en latte under en kaffepaus, en middag på krogen, en öl på puben och någon som vill leka med mig i sängen. Jag är en mycket sexuell varelse och kan njuta av sex både mycket och länge, och därför letar jag efter en kille här och hoppas att du är här.

Att ha bra sex är en super viktig del av mitt liv, men det är väl bra för alla! Det sorgliga är att det inte fungerar med bara en natt för mig, jag behöver allt runt omkring också för att sexlivet ska vara bra. Gillar inte ensamhet, och vad kan vara bättre än att vakna upp med sin pojkvän bredvid sig i sängen och ha kul med.

Jag vill ha en kille som är varm, trevlig, snäll och som älskar sex lika mycket som jag. Du är ungefär 25-35 år och ser också relativt bra ut och tar hand om dig själv, men du behöver verkligen inte vara en kille som springer på gymmet flera dagar i veckan, det är bättre att vi tränar i sängen på morgonen, middag och kväll. Det är alltså en älskare jag söker och inte en tillfällig partner, så de som bara letar efter ett knull fortsätter, jag behöver mer än så!

Bli medlem för att svara på annonsen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.