Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

En seriös knullkompis

En seriös knullkompis

Jag söker efter en verkligt ”seriös” knullkompis, inte av den typen som hoppas på en kärleksrelation utan en man som jag kan träffa och ha en regelbunden sexuell relation med. Du har en del dominanta drag men vår relation bygger ändå på en ömsesidig respekt och tillit.

Jag är öppen för att prova en hel del nya saker men först och främst ska du faktiskt vara man nog att tillfredsställa mig genom hederligt, vanligt, hårt sex. (Jag vill dock att du är dominant redan från början). Om du redan har en seriös relation så ser jag inte det som ett större problem då vi kan vara diskreta av oss.

Du är helst lite äldre än jag men ändå inte så gammal att du skulle kunna vara min pappa. Kiss och bajs är inget för mig så gillar du det så får du söka vidare. Smisk i alla ära, lite är väl okej, men jag vill inte ha några märken som syns eller känns i mer än ett par dagar.

Bli medlem för att svara på annonsen!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.