Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Fast knullkompis sökes. Inget engångsligg

Jag ska försöka beskriva precis vad jag söker så det inte blir några missförstånd. Känner du dig sen intresserad och manad av att skriva ett svar till mig, så utgår jag från att du både läst annonsen och min presentation i profilen.

Jag söker en fast knullkompis för både sex och umgänge. Jag söker absolut inte något seriöst och oavsett kemin mellan oss så kommer det inte att leda till något mer än det här. Jag är intresserad av en man ungefär i min egen ålder +-7 år cirka.

Jag är inte direkt utseendefixerad men har självklart ändå en del preferenser. Jag söker endast män boende i Göteborg, det spelar ingen som helst roll hur nära din ort är från stan, endast intresserad av dig som har en sängplats i Gbg. Hotell går naturligtvis också bra.

Jag kan träffas både dagtid och under kvällstid men har endast intresse av sex dagtid och vi kan aldrig ha sex hemma hos mig. Jag är singel och min eventuella knullkompis är varmt välkommen hit för umgänge men vi ligger inte med varandra här då jag inte bor ensam.

Vidare. Först och främst är det viktigt att vi klickar både sexuellt och personligt. Jag vill inte leka några lekar eller hålla på med rollspel, ingen bdsm, dominans/ug, och inget krångel eller tjat. Jag söker efter en man som är trygg i sig själv och vet precis vad han vill ha.

Jag söker dig som även är orädd men trots det ingen kicksökare. Du måste även vara öppen för möjligheten att vi har trekanter med både män och kvinnor (jag har ingen på lager för tillfället men gillar att ha sex med flera). Jag är en tjej med mycket humor, stort hjärta och en enorm kåthet. Jag vet precis vad jag vill ha och förväntar mig att du gör det också.

Jag är inte det minsta intresserad av att sättas på plats och har inget nöje av att sätta dig på plats heller. Säger du något sådant som ”duktig flicka/kicka/tjej”, eller inte lyssnar ordentligt på vad jag säger, så tappar jag direkt allt intresse för dig på en sekund.  Jag vill bara ha kul, jag vill bara ha kuk, jag vill bara vara kåt, sen vill jag ibland även driva dig till vansinne, men jag vill fram för allt ha en älskare. Svara mig nu!

Bli medlem för att svara på annonsen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.