Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Går det att hitta någon med samma sexbehov?

Går det att hitta någon med samma sexbehov?

Hur gör man egentligen? Om man nu vill hitta en man med liknande sexuella behov? Jag har en sjukt stark sexdrift och behöver hela tiden få utlopp för den för annars blir jag bara bitter och frustrerad. Har tidigare träffat män som ansett sig ha samma nivå sexuella behov, men sen har det ändå visat sig att de inte håller måttet.

Jag vill ju gärna träffa någon man som jag eventuellt kan lära känna lite mer, för det är viktigt. På samma sätt är det med tillit och ömhet. Sen som man så får du gärna vara lite dominant men för den delen utan att bli respektlös. Utseendet är väl inte det viktigaste, huvudsaken är jag blir tänd på dig. Annars är det ju rätt meningslöst.

Bli medlem för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *