En kåt kvinna med en mogen fitta
Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Hårig gammal mogen dam

Mm finns det några snuskiga män här på denna hemsida. tänkte bara höra om någon vill ligga med en mogen fitta? har inte haft sex på två månader nu. börjar bli lite jobbigt att se alla sexiga killar på stan men vara så gammal för att kunna ragga på dom. är en hårig gammal mogen dam som jobbar på samhall.

har inte haft ett förhållande på ett tag nu. det är bara sexförhållanden har jag fått uppleva på senaste tiden. mitt senaste var en kille som var 22 år gammal som gillade mogna damer väldigt mycket. han frågade om vi kunde bli ihop till slut men jag var skeptisk till det och sa att jag var för gammal för att påbörja ett förhållande.

men nu är jag på bättre tankar och kan faktiskt tänka mig att bli tillsammans med en man igen, men då måste jag bara hitta den rätta där ute för mig. det kommer att bli väldigt svårt tror jag att hitta en kille som passar mig.

Bli medlem för att svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Vill du ha kuk är en 55 årig man som mer än gärna vill som ej heller har ofta men behöver knulla hör av dig

  2. Vill väldigt gärna träffa dig,har ett fast jobb o förhållande som jag ej vill lämna men kan inte sluta tänka på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *