Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Jag är en ”Fin flicka” till vardags, men en slyna i sängen

Jag är en "Fin flicka" till vardags, men en slyna i sängen

Mina vänner beskriver mig som en varm, vänlig, omtänksam, intelligent och rolig kvinna. Jag växlar hela tiden mellan allvar och skratt. Jag tänder lite extra på på män som kan föra intressanta och givande konversationer. Jag är ganska högutbildad, har rest mycket över hela världen och arbetar som konsult i mitt eget företag.

Jag söker en man i samma stil, en man som är trygg i sig själv, som är kraftfull, driven och extrovert men utan att för den skullen vara arrogant. Jag vill ha en man att skratta tillsammans med och någon som kan prata om mer än sport. Jag vill att du är en representativ man för jag är en representativ kvinna.

När det gäller sex så söker jag en man som är relativt erfaren av lite hårdare, experimentell sex. Jag är själv en erfaren BDSM-utövare och vill att du är det också. Jag är intresserad av fysiska övertag, bondage och en viss del smärta. Jag söker en man att lära känna och umgås med över tiden. Jag har alltid ett högt säkerhetstänk och vill att du har det med.

Jag är inte intresserad av att få meddelanden med långa sexnoveller eller av att sexchatta i cam. Lite sex sms kan dock vara spännande. Skriv ett meddelande och berätta lite om vem du är och hur du stämmer in på vad jag söker, samt övertyga mig att du har en stor erfarenhet av BDSM.

Bli medlem för att svara på annonsen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.