Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Jag söker efter en riktig gentleman

Jag söker efter en riktig gentleman

Söker efter en gentleman i fint emballage som är lyhörd och har en fingertoppskänsla, du ska kunna föra dig i såväl slott som koja och vara en empatisk och sinnlig njutare. Dessutom ska du avguda mig och vara tillgänglig för hemliga passionerade möten när jag önskar. Ser helst att du är slank eller vältränad, välrakad och luktar gott och har en större kuk än 16 cm som alltid är hård, uthållig och redo av att njuta och behaga mig.

Vill inte ha något anonymt, jag vill veta vem jag träffar, men jag ger 100% diskretion och vill ha det samma. Ditt civilstånd är inget jag bekymrar mig över bara du sköter det hela snyggt och inte utsätter mig för obehag av kvinnan din. Vi vill båda ha njutning och ser fram emot många återkommande träffar fyllda med glädje, tillgivenhet och åtrå. Ser helst att du är ganska lång och har glittrande, kåta ögon. Väntar och längtar efter kanske just dig som läser det här.

Bli medlem för att svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *