Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Jag vill bli rejält knullad i missionärsställning

Jag vill bli rejält knullad i missionärsställning

Hej! Söker efter en uthållig och stark man, kille 20 till 45 år som vill pumpa mig länge med sin kuk i missionären. Jag älskar att få ligga på ryggen och spreta med benen i vädret medan en sexig, kåt kille ligger över mig och pumpar med hela sin kroppstyngd när hans kuk åker ut och in i min blöta fitta!! Jag blir så kåt av att ligga där och bara ta emot så att jag kan få 3 till 4 orgasmer under en timmes ihärdigt pumpande. Jag gillar även mycket kyssar och hångel under pumpandet också.

Det blir ett enda härligt, lång frosseri av extrem njutning och jag njuter av varje sekund. Pumpandet avslutas så se av att du sprutar din sperma långt in min, trånga fitta som kramar ut varenda droppe ur din kuk. Men innan dess är jag inte nöjd!

Jag bor mitt i Småland men rör på mig ganska så mycket. Är ofta på resande fot, främst i Göteborg, Malmö och Stockholm. Till slut! Om du inte stämmer in på det jag söker svara mig inte. Då sparar både du och jag massor av vår tid för ditt svar åker direkt i papperskorgen. Svarar inte heller på korta tråkiga meddelanden som är utan substans. Så skriv något kul och lite sexigt om du vill ha ett svar tillbaka!

Bli medlem för att svara på annonsen!

One comment

  1. Jag är en svensk kille på 21år. Bor i Blekinge och kan åka runt också. Är ganska oerfaren men älskar att spruta och hålla på länge. Letar du fortfarande efter en kille för dina behov så är det bara att kontakta mig på kik: sebbusen

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.