Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Jag vill ta av mig trosorna åt dig

Jag vill ta av mig trosorna åt dig

Finns det någon kåt kille eller en man här som kan hjälpa mig? Jag älskar att bli knullad av mer än en man åt gången. Suga en annan kuk och leka med bollar medan jag blir knullad. Det finns inget mer spännande. Min pojkvän gillar det också. Vi har provat ett par gånger med olika killar. Men har lagt märke till att det är allt svårare att hitta bra killar för en trekant.

Men nu är jag den som vill bli bortskämd så bra om vi hittade någon ganska snabbt. Någon som kanske vill fortsätta att träffas och leka med oss regelbundet. Ja, det är naturligtvis med mig, du kommer att ha sex, inte med min partner. Han är inte för sex mellan killarna men gillar att se en annan mans kuk i mig. Och han gillar också att ta mig i röv och fitta, jag gillar det också.

Jag blir vild och kåt nu bara av att skriva om det, så snart som möjligt, vill vi ha svar, har väntat länge på en trevlig man som vill knulla mig igen. Vem du är betyder mindre, men du kan inte vara för ung, över 25 år måste du vara men helst minst 30 år. Du måste vara ren och frisk. Ingen sjukdom är uppenbar, så du måste använda en kondom. Vi måste kunna lita på varandra, ärlighet är bäst.

Vi har alltid varit mycket försiktiga med det! Det är bara tre gånger som vi haft en extra kille med när vi knullade. Och två gånger var det med samma kille. Vi lärde känna honom under helgen och han var väldigt bra och så. Antar att vi är ett helt normalt och trevligt par. Vi ser bra ut som de flesta väl gör men har ganska fina kroppar. Arbetar och lever som vanliga Svensson. Jag hoppas nu att du vill vara med och hjälpa mig med glädje! Kyss och kram

Bli medlem för att svara på annonsen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.