Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Kan du ge mig en fontänorgasm?

Det bästa i livet är killar som är bra på att knulla… för jag ska säga dig en hemlighet… det är att jag är en tjej som kan spruta… det sprutar verkligen våta juice ur mig när någon ger mig orgasm. Jag är därför med rätta efterfrågad av killar av detta skäl… män gillar uppenbarligen tjejer som kan spruta ?

Jag har alltid haft ett fruktansvärt tryck i fittan, jag blev förvånad första gången jag verkligen sprutade en fontän när jag hade sex med en man, men känslan av det var befriande och mycket sexuellt!

Jag tror att jag har fått den här möjligheten eftersom jag alltid tränar knipövningar och min bäckenbotten? Men jag är så glad över det… Jag skriver förresten alltid ganska så snuskigt kåt som jag är? Gillar du det? Vill du ge mig en fontänorgasm? Skicka då ett svar så får vi se!!!

Bli medlem för att svara på annonsen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.