Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Kan du tillfredsställa mig med tungan?

Kan du tillfredsställa mig med tungan?

Söker enbart efter unga, sexiga killar som vill ta och jobba lite med tungan, du ska i så fall få slicka min våta fitta tills jag kommer i din mun. Visar det sig att du är tillräckligt duktig och jobbar bra med ditt slickeri så kan du kanske sen få köra in kuken i mig och knulla mig skönt, så hur duktig är du egentligen?

Du måste vara ganska vältränad och se bra ut och vara någonstans mellan 22 och 28 år, och som du säkert förstår så kommer jag bara att svara på dom meddelanden som verkar mest intressanta och som lockar mig mest!

Bli medlem för att svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hejsan jag vill gärna slicka din fitta tills du kommer hör gärna av dig är fullt seriös 20 år från Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *