Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Nördig tjej som söker akademisk man

nördig tjej söker akademisk man

Hej! Är helt ny på denna hemsida. Skapade precis en profil och har lagt till ett par bilder. Är i alla fall en nördig tjej som inte är allt för mycket för att festa, leva det hårda livet, och vara galen helt enkelt. Tycker mer om att läsa böcker en lördagskväll istället för att dricka alkohol t.ex. Detta kanske är anledningen till att jag fortfarande är oskuld.

Du hörde rätt. Jag har aldrig i hela mitt 22 år långa liv aldrig haft sex. Har onanerat fittan väldigt mycket, men aldrig fått ta på en kuk. Har fått se ett par kukar, men det har bara vart på internet. Aldrig fått röra en penis IRL…

Brukar dagdrömma om att jag runkar av den snyggaste killen på mitt jobb och att han sedan sprutar över hela min fitta. Det är så skönt att kunna fantisera, men synd att det aldrig kommer att hända. Jag vet att han inte är intresserad utav mig, är för nördig.

Finns det någon akademisk kille som inte heller bara lever för att festa? Är helt enkelt trött på att leva som singel. Vill hitta en man som jag kan binda mig till, som kan ta min oskuld, och som har någonting innanför pannbenet också.

Bli medlem för att svara på annonsen!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.