Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Pulla min mus snälla

pulla min mus snälla

Åh asså!!! Lider just nu… Ni ska bara veta hur pass bakiskåt jag är för tillfället! Drack en del igår och vaknade upp smällkåt i fittan. Önskar att en kille kunde trycka upp sina två fingrar i min mus hela natten lång. Fasen vad skönt det skulle ha vart. Mmm…

Heter Mimmi och arbetar på en bensinmack på min fritid. Är inte någon märkvärdig person precis, lever livet en dag i taget och tar det som det kommer helt enkelt. Gillar att ta en fika på ett kafé till och från, gå på bio, och ha sex så klart också.

Blir otroligt enkelt blöt. En gång så pillade en man bara någon sekund på min fitta men det räckte för att jag skulle squirta väldigt mycket. En gång så gjorde jag ett par nya lakan alldeles plaskblöta. Pinsamt eftersom jag inte hade förvarnat killen som smekte min rakade mus att jag kunde bli så otroligt blöt. Han visste inte vad som hände när det bara forsade ut kåta safter ur min fitta…

Bli medlem för att svara på annonsen!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *