Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Sextokig men vill gärna lite mer än att bara ligga?

Sextokig men vill gärna lite mer än att bara ligga?

Söker någon likasinnad man, egentligen ingen knullkompis eller bara ett engångsligg. Vet att detta kanske är en dum sida att vara på då. Men testa kan man ju då alltid göra då jag tycker att sex är en viktig del av ett förhållande. Att du ofta kan få mig att skratta är viktigt och att du har hjärtat på rätt plats är en bra bit på vägen för att charma mig.

Du ska helst vara mellan ca 26 och 40 år med undantag upp till 45 år om det skulle finnas en verklig attraktion. Inga par, gifta eller män som bara tänkt vara otrogna behöver svara mig, tack! Eller någon som bara vill köra upp en kuk bild direkt i ansiktet på mig i sitt första svar. Jag är betydligt mer svårflörtad än så, jag behöver först bli mindfuckad. Men jag gillar mogna män som verkligen tar för sig! Du får gärna bo i Skåne som jag, annars är det väl knappt lönt?!

Söker inte efter webcam, telefonsamtal och sådant, OM det nu inte klickar med någon, visst så kanske längre fram. Vill gärna se en bild på dig själv, för jag vill veta vem jag pratar med. Du får dessutom gärna ha ett intresse för lite hårdare tag/ BDSM.

Bli medlem för att svara på annonsen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.