Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Snygg kille till sex på fler

Snygg kille till sex på fler

Hej! Söker efter en eller helst fler killar till sex en kväll. Jag och min kille söker efter en, eller två killar för en trevlig stund tillsammans någon kväll eller natt. Du eller ni skall vara mellan 23 och 37 år (RESPEKTERA DETTA), vara av nordeuropeiskt ursprung med ett bra utseende och en kropp som ser bra ut. Då menar vi som exempel att en mustasch, ett bockskägg eller en mage modell lite större inte räknas som direkt snyggt i våra ögon. Så en fördel om du har lite självkännedom.

Har ni något foto så får ni kanske min kik och om ni får min KIK så skickar ni en helt nytagen ansiktsbild direkt på begäran. Efter det skickar jag bilder på oss och så ser vi vart det hela leder.

Bli medlem för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *