Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Söker efter en man med kreativa intressen

Söker efter en man med kreativa intressen

Hej. Söker dig man 30 – 45 år som har kreativa intressen, ser personen som människa och inte bara ett kön. Du är fördomsfri, nyfiken, trevlig och öppen som person. Du anser att sex är så mycket mer än bara fysisk njutning, sex för dig handlar om alla sinnen, både kropp och själ.

Du ska tycka om att utvecklas på olika plan och för dig är inget fint, fult, rätt eller fel, normalt eller onormalt. Det är något som människor avgör själva. Kanske kan tyckas lite märkligt det jag skriver nu, men jag söker inte män över 45 år. Men jag går inte in närmare på varför. Jag har mina egna skäl. Söker inte heller efter män som är undergivna.

Bli medlem för att svara på annonsen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.