Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Söker efter en storkukad vit man

Söker efter en storkukad vit man

Hej. Jag är en 35-årig kvinna som lever i ett ”öppet förhållande” med min sambo. Det är inga problem för honom att jag ligger med andra män, så därför söker jag med en annons här. Har dock en del specifika saker jag helst vill ha. Och snälla, skriv bara om ni passar in på de flesta av mina krav!

Jag söker efter:

  • Du ska minst ha en 20 cm lång kuk. För jag vill testa att knulla med någon som har en rejäl kuk.
  • Du är en vit man mellan 23-40 år. Jag vill inte ha någon yngre än 23 och ingen äldre än 40 år.
  • Du ska vara född i Sverige och kunna kommunicera på felfri svenska. Jag ogillar starkt folk som inte kan stava eller särskriver.
  • Jag söker en dominant kille som kan ta för sig i sängen. Jag är naturligt undergiven, och jag vill ha den rollen. Så jag ser helst att du är rejält dominant, du gillar hårdare tag, vill gärna att hålla fast tjejen när du knullar, kanske ta stryptag och liknande. Jag testar gärna på lite smisk också.
  • Jag tänder på tatueringar, så har du en del tatueringar är det ett stort plus.
  • Du måste vara singel eller i en situation som min, där du har tillåtelse. Jag vill inte få några problem och hamna i en otrohetssituation.
  • Jag tänder på normalviktiga män, några extrakilo det stör mig inte, men vill inte ha en överviktig man.
  • Jag svarar inte på meddelanden, som, ”jag är kåt”, ”vill du knulla men mig”, ”är sugen på dig” osv.
  • Du ska ha en lägenhet eller se till att fixa ett ställe där vi kan träffas.

Hoppas vi hörs 😉

Bli medlem för att svara på annonsen!

2 comments

  1. hej Jag är en man som vill träffa en tje Jag är väldigt kåt killer Jag tänker mycket på sxe bara nån som kan hjälp mig att lösa det Jag är trötta på att runkinge bara Jag vill gärn träffa dig hör av dig

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.