Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Söker gubbe som kan ge mig ett stort sprut i ansiktet

söker gubbe som kan ge mig otroligt stort sprut i ansiktet

Drömde inatt… Tror att jag är beroende av att bli nersprutad eftersom jag alltid tänker på det vart jag än går. T.ex igår så satt jag på bussen på vägen hem från jobbet, såg en otroligt gubbe på 40+ kille sitta emot mig på bussen.

Vart genast otroligt våt i fittan och började fantisera om att han sprutade ner mig med all sin sperma. Var nära på att gå fram till honom och börja hångla, men det hade nog skrämt iväg han kan jag tänka.

Heter förresten Hélene och är 26 jordsnurr. Har haft ett intresse för äldre män sedan jag var 22 år då jag träffade en väldigt storkukad gammal man som hade spanat in mig hela kvällen. Trodde aldrig att jag skulle hoppa i säng med honom men det var nog ett av dem bästa valen jag har gjort i mitt liv eftersom han var så otroligt bra i sängen.

Slutade med att han gav mig ett otroligt stort kladdigt sprut över hela mitt ansikte vilket värme väldigt mycket… Mmmm, bara tanken på honom får mig att bli alldeles pirrig. Önskar jag hade hans telefonnummer!!! Ångrar det än idag att jag inte tog det.

Bli medlem för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *