Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Strapon sugen pojk, endast inom skåne

Strapon sugen pojk, endast inom skåne

Hej! Någon söt liten pojk som är sugen på att bli knullad med en strapon? Krav: helt hårfri mellan benen, hygienisk, frisk, ingen över 30 år och inte överviktig. Söker endast efter slanka eller smala killar. Gärna lite feminina! Jag är själv en snäll och omtänksam tjej. Hör av dig nu!

Jag har ingen strapon, så det får du fixa! Jag kommer förmodligen inte att kunna svara på alla mail, men jag läser alla. Passar du inte in på vad jag söker, så svara inte är du snäll. Bilder hjälper, men är dock inget måste. Men jag gillar fina rumpbilder, men absolut inte några kukbilder.

Bli medlem för att svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Bor tyvär inte i Skåne men drömmer om att en vacker kvinna med en strapon knullar mig så om du vill ha bilder eller veta mer maila så kanske du blir förs att knulla mig.

    Vh Johan

  2. Jag särar gärna mina ben så du kan fylla mig har provat buttplugs förut men du är först att knulla mig. Hoppas den är stor så den fyller mig. Jag är gärna din lilla slyna. Ta tvinga dig in i mig och töj ut min röv . Och från då tillhör jag dig och när du än vill blotta min öppning för att få kuk igen och om du har med nån väninna som vill använd mig så kör annars så kanske jag kan slicka hennes röv eller fitta. Och för att visa min tacksamhet för den stora kuken du knullat mig med så vill jag avguda din röv och anal öppning. Innan du sätter dig på mitt ansikte så jag får slicka i mig din saft. Maila mig så mailar jag mitt mobilnummer om du vill ha bilder på din slyna. [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *