Två kåta kvinnor som söker en kille för sex
Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Två kåta kärringar söker ung kille

Vi är två kåta kärringar som är trötta på singellivet och vill pröva på lite sexuella äventyr innan vi helt- och hållet tappar sexlusten. Vi är över 40 års strecket och söker en ung kille i 20 års åldern som vill göra sitt med oss. Har du inget ställe som vi kan ha sex på så är du varmt välkommen hem till någon av oss. Vi kan dricka kaffe, röka cigaretter, och babbla på för att lära känna varandra bättre.

Vågar du köra utan kondom så är vi inte helt omöjliga, du får dock inte fylla någon av oss med sperma eftersom varken någon av oss är intresserade utav att bli gravida. Men vi använder helst kondom vid samlag, vi kan dock suga av din styva kuk utan och du får spruta all din sperma över oss båda.

Endast fullt diskreta män är intressanta för oss, vi kräver diskretion eftersom varken någon av oss har lust att det börjar gå rykten om att vi är lesbiska eller liknande.

Skriv ett diskret mail och förklara vem du är, varför vi ska träffa dig, och hur vi kommer i kontakt IRL enklast med dig. Pussar.

Bli medlem för att svara på annonsen!

6 kommentarer

 1. Här är en väldigt intresserad 20-åring. Vill gärna spendera lite tid med er i sängen. Jagade gärna med kondom också

 2. Hej, jag är en kille på 37 som gärna är med på en trekant med 2 äldre damer. Hör av er om det låter intressant.

 3. Jag tycker ni är för härliga, hoppas vi hittar till varandra…
  Ni är spännande och jag är öppen, vi kan tillsammans bli ett!
  Förhoppningsvis vill ni träffas fler gånger och då kan man ju bli
  riktigt bekväm med varandra. Jag är snygg, ren och fräsch.
  Håller till i Stockholm. Hoppas på en spännande sensommar med er! 😉

 4. Hej tjejer! Jag är en 18 årig kille som bor i Stockholm och vill bli av med oskulden . Jag hade älskat att bli lärd av två äldre kvinnor och komma i era ansikten. Jag bor med mina föräldrar så vi får lösa träff på ett annat sätt. Om ni är intresserade så hör av er via mail för mer information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *