Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Undergiven kvinna söker en dominant man

Undergiven kvinna söker en dominant man

Hej! Är en relativt undergiven kvinna som söker efter en dominant, och gärna lite äldre, man. Min förhoppning är att här hitta en man att ha ett varaktigt sexuellt förhållande med där jag kan få lite smisk på stjärten regelbundet. Egentligen är det nog så att jag vill ha smisk väldigt ofta över knät med en hand, träslev, borste, rotting, mattpiska, björkris eller något annat lämpligt du kan hitta på.

Vill helt enkelt bli ordentligt dominerad sexuellt. Så du bör vara en riktigt dominant och sträng man. Gärna välhängd också, inget direkt krav men ser gärna att åtminstone är större än genomsnittet.

Mina intressen förutom att få smisk är; smek, kramar, kyssar, slick, sug, analt och vaginalt. Humor är i sammanhanget också en väldigt viktig egenskap jag söker hos dig. Är du den man jag söker? Tveka i så fall inte med att svara mig. Hoppas vi hittar varandra här nu!

Bli medlem för att svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Jag tycker att du ska ta kontakt.
    Skriv ett mejl med din snap eller whatsapp nr så hör jag av mig.
    Är du äkta och genuin så är jag rätt man för dig och du för mig.
    Min mejl: [email protected]

  2. Har du något som är otroligt smutsigt? Jag kan komma och städa och pusta det rent åt dig, men först kommer jag att klä av mig helt naken… 😉 kontakta mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *