Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Vill du hjälpa ett lesbiskt par?

Vill du hjälpa ett lesbiskt par?

Detta är stort för oss! Vi är ett lesbiskt par som har hållt ihop sedan högstadiet. Just nu är vi 24 år gamla ungefär. Vi har ALDRIG haft sex med en kille förut. Varken någon av oss har runkat, fått känna, eller ens sett en kuk IRL.

Därför så söker vi nu en man som kan träffa oss på en hemlig dejt. Vi vill bli av med våra oskulder båda två. Vi har bara legat med varandra under all denna tid och aldrig dejtat män.

Vi vill att den ska gången vi båda får kuk ska bli bra. Därför söker vi dig som är fullkomligt seriös, har en renrakad kuk, och bra hygien. Du får bestämma vart vi träffas. Vi kan komma till ett hotellrum du beställt, hem till dig, eller om du har något annat förslag.

Vi tar med sexleksaker och dildos. Har du någonting annat du skulle önska ta upp med oss så får du gärna skicka ett meddelande. Vi är väldigt nervösa båda två inför detta men hoppas att det går bra.

Bli medlem för att svara på annonsen!

8 kommentarer

  1. här är en gentleman med tålamod. allt sker på era villkor och inget krav. är snäll ödmjuk och osjälvisk. Har haft rykte om mig att kunna vara igång i timmar
    hör av er, jag finns i norr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *