Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Vill du styra mig i cam, jag blir din slyna

Vill du styra mig i cam, jag blir din slyna

Du som vill ha en camträff med mig, det här gäller endast cam och ingenting annat, jag vill inte träffas i verkligheten. Jag vill bara vara din Baltiska slyna i cam som du kan styra och runka till. Du måste kunna föra en vettig konversation med mig och visa ett genuint intresse, inte bara säga,”visa fittan nu”.

Jag gillar att visa upp mig för en man när jag tillfredsställer mig själv om jag får respekt. Jag har mängder med dildosar, pluggar, klämmor, kulor och oljor så att dildosarna ska få plats i alla mina hål. Jag tänder till lite extra på riktigt dominanta äldre män så jag ser gärna att du är över 45 år och har en kuk modell större.

Bli medlem för att svara på annonsen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.