Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Vill försöka att vara med en kvinna och ha sex

Vill försöka att vara med en kvinna och ha sex

I flera år har jag funderat på att vilja prova och vara med en kvinna för sex, och lusten har vuxit med åren, så det har blivit något jag helt enkelt måste prova nu – vilket min pojkvän lyckligtvis är förståeligt är helt okej med, han är en riktig ängel. Jag har aldrig provat det tidigare, men tanken på det tänder mig verkligen ordentligt – så jag tror definitivt att det är något för mig.

Det behöver inte vara med en tjej med erfarenhet, det kan vara spännande att utforska det med en annan tjej som inte har provat det heller tidigare, men en med erfarenhet är också mer än välkommen, det skulle förmodligen vara minst lika spännande.

Bli medlem för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *