Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Vill ha en trekant med två killar

Vill ha en trekant med två killar

Hallå! Jag är en kåt, sexig tjej som aldrig har haft förmånen att få ha en trekant med två killar, så jag tänkte kolla om någon här är intresserad av att tillfredsställa min nyfikenhet? Är du bisexuell är det ett plus, men inte nödvändigt. Jag vill vara i centrum och verkligen bli bortskämd överallt. En dubbel penetration är också en vacker fantasi som jag haft ett tag!!

Ni kan vara vänner, eller så får jag se om några enskilda killar svarar på mitt ”rop om hjälp”, det kan kanske kännas bättre om ni inte känner varandra, eller hur? Vi ses i mitt hem så kan vi ta en drink och ett enkelt mellanmål, så allt blir lite mer naturligt och avslappnat. Och när vi lär känna varandra lite, ja, då är det ju möjligt att vi kan planera något mer, vi får väl se, vi tar det som det kommer, det låter väl bra?

Ja, jag vet ju inte hur ni vill ha det, men skicka ett svar med några rader och berätta för mig, det är inte så lätt för oss tjejer att förstå hur killar tänker. Jag ser bra ut, är trevlig och är inte blyg, utan kan ta mig för mig vad jag vill. Och nu vill jag ha två killar som knullar mig och tar hand om min kåta kropp. Finns det några trevliga killar här som vill ta hand om mig? Ja, det var allt, om du gillar det du ser och du vill att vi ska ses irl ganska snart, så släpp en rad.

Bli medlem för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *