Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Vill ha lesbiskt sex

Vill ha lesbiskt sex

Hej alla kvinnor! Visst är du också här precis som. Jag är drygt 40 år och sambo, men under alla år har jag varit fantiserat om att ha sex och njuta med en annan kvinna. Men tyvärr har det aldrig blivit något av med det, och därför tänkte jag att jag skulle prova detta och se om det finns några likasinnade kvinnor här.

Jag har valt att inte posta en bild på mitt ansikte eftersom jag vill vara så anonym som möjligt. Men när vi börjar skriva till varandra utbyter vi bilder eller chattar med webbkamera. Kanske lite mysiga sex-SMS?

Jag vet inte hur man hittar kvinnan som precis som jag älskar att ha lesbisk sex? Kanske är det bättre att jag letar efter en kvinna som är bisexuell och har erfarenhet? Jag vet inte vad som fungerar bäst, men jag är nyfiken bi och vill förverkliga denna fantasi som jag haft så länge.

Min partner ska inte vara där, det är bara du och jag. Han vet att jag letar efter en annan kvinna, och jag har lovat att han kommer att få vara involverad, men inte till en början. Om du är en kvinna här så blir jag glad, det här är ett första försök jag gör och jag hoppas på lycka. Kram från den bi-nyfikna kvinnan.

Bli medlem för att svara på annonsen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.