Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Chatt och kanske sen en sexträff

Chatt och kanske sen en sexträff

Du man som är vaken på nätterna, skriv gärna till mig. Internet är ju platsen som aldrig stannar upp sover. Jag vill chatta och skicka sex-sms med en man som är trevlig och har någonting att säga. Jag är själv singel och bor ensam i en bostadsrätt i Malmö. Själv sover jag mest hela dagarna för tillfället så därför vill jag träffa någon som har samma dygnsrytm. Kan du även träffas sena kvällar eller nattetid är det ett stort plus? Du ska vara av svenskt ursprung, 100 % heterosexuell, helst i min egen ålder, men inte mycket man kan göra åt hur gammal man är för tiden går ju, så det viktigaste för mig är att du är singel, trevlig och inte bara är ute efter en sexträff, jag vill ha lite mer. Följer du med mig på en trevlig kvällspromenad i stan till att börja med?

Bli medlem för att svara på annonsen!

3 kommentarer

 1. Tja, är du sugen på att chatta lite?
  Jag är vaken och kåt.
  Hör av dig. Min kik är : alessio.sthlm

 2. Hej, jag är en ung kille från Malmö som delar ditt dilemma. Vad säger du om att börja med att chatta lite och se vart det leder. Alltid trevligt att inleda med en kvällspromenad 🙂

  eken567 på kik

 3. Hej är en 22 årig kille från Malmö och tror det hade varit trevligt att komma i kontakt.

  Om du är intresserad får du gärna skriva till mig på Kik: eken567

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *