Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

En ”Fin flicka” till vardags men en slyna i sängkammaren

En "Fin flicka" till vardags men en slyna i sängkammaren

Observera att jag söker endast singlar! Jag söker efter en kraftfull, varm, vänlig, driven, verbal, intelligent, erfaren och riktigt dominant man som delar mina kinky fantasier. Jag tycker om sex som utvecklas över tiden och som bara blir bättre och bättre efterhand som vi lär känna varandra.

Jag är intresserad av allt från vanligt vaniljsex, med värme, närhet, hångel och smekningar. Men även lite hårdare tag i form av fysiskt övertag, övermanningar, olika typer av bondage, smisk med handen och annan lite mindre smärta. Jag är själv erfaren inom allt det jag skriver om här och vi kan även turas om för jag kan även vara en dominant kvinna. Det är viktigt att även du är det, jag är inte intresserad av nybörjare. Skriv ett meddelande till mig och visa att du förstår vad den här typen sex innebär i form av omhändertagande, riskmedvetenhet och ordentlig kommunikation. Berätta även lite om dig själv, berätta vilken typ av man du är osv.

Bli medlem för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *