Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

En enorm kuk vill jag ha i fittan

En enorm kuk vill jag ha i fittan

Hej! Jag är en enormt kåt, ung tjej som vill ha sex i stort sett jämt. Min dröm är att få bli knullad ordentligt av en kille med en enormt stor, grov och hård kuk. Jag vill få en riktig kåtchock när jag hjälper dig av med dina byxor och ser din enorma kuk resa på sig. När jag försöker suga upp din härliga kuk, så får jag inte ens in mer än lite av toppen av den i munnen, för att den bara är så jäkla stor och grov.

Sen vill jag sätta mig i någon bra fåtölj och luta mig tillbaks, så jag får se när du kör in den enormt hårda, dyngstora kuken i min blöta, trånga fitta. Jag har enormt lätt för att få orgasm, så risken finns att jag får en orgasm direkt när du börjar köra in kuken i fittan. Jag vill ha din stora kuk djupt och vill sen att du knullar min kåta fitta hårt och länge.

Mmmmm…. Snälla vill du hjälpa mig att uppfylla min dröm nu.

Har bara några få krav: Du ska inte vara allt för ung. Så lite hår som möjligt därnere och du måste ha en profilbild på kuk och ansikte!

Bli medlem för att svara på annonsen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.