Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Snuskig mogen tant söker ny sexkontakt

snuskig mogen tant söker ny sexkontakt

Ann heter jag och är en snuskig mogen tant som är i 50 års åldern. Söker en ny sexkontakt eftersom jag nyligen upptäckte att min före detta knullkompis vänsterprasslade med en annan mogen kvinna. Vill bara ha att göra med med trogna män som håller sig till mig och endast mig, tycker inte om killar som ”knullar runt” så att säga.

Du ska vara i mycket bra form och gilla att ta det lugnt om dagarna, vill inte bara ha sex med dig utan trevligt sällskap vore inte helt fel. Vi kan dricka lite kaffe, prata lite vardagligt, och sedan hoppa i sängs tillsammans.

Låter det bra? Det är så jag har tänkt att våra hemliga sexträffar ska gå till. Om du gillar hur det låter så kanske du ska ta och höra av dig till mig. Är en kvinna med mycket dåligt tålamod så jag kommer nog inte att logga in på denna hemsida allt för ofta för att kolla min mail. Men hör av er via mail, nu tänkte jag kila ner på affären.

// Snuskig mogen kåt tant

Bli medlem för att svara på annonsen!

11 comments

 1. Hej dan heter jag vill gärna träffa dig vill prata med dig mysa fika vill sen kyssa dej krama dina bröst medan du runkar mej vill knulla dej framifrån bägge hålen

 2. Dan Karlsson heter jag är en blyg kåt man vill suga krama brösten dina vill knulla dig bakifrån använder kondom

 3. Hej dan heter jag är intresserad jag vill gärna träffa dig fika lite umgås vill gärna knulla dig bakifrån och missionären använder kondom

 4. Hej dan heter jag är kåt man vill suga krama brösten dina knulla har kuk på 18cm bor i Jämtland men är redbar använder kondom

 5. Hej . Det där låter mycket intressant visserligen är jag också i 50 års åldern, men jag känner mig som 40 i sinet . Jag tycker också det är viktigt med och inte va otrogen utan man ska hålla sig till den man valt .
  Jag har varit skild nu i 11 år och har inte så stort kontaktnät så svårt och hitta någon och va med .
  Hör av dig om du tycker detta låter intressant 🙂
  Kram

 6. Hejdär! Trevlig bild på dig:)

  Älskar äldre kvinnor:) Är själv visserligen 48 men ser ut fortfarande ut som 30. Hm! Kanju vara bra ibland:)

 7. 1du såg ut att vara en väldigt trevlig kvinna det här har jag aldrig gjort förut . jag är en änkeman sen sen 11år och har varit ensam sen dess men tiden rinner ju i väg om det kan vara intressant kan du höra av dig

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.