Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Snuskig mogen tant söker ny sexkontakt

snuskig mogen tant söker ny sexkontakt

Ann heter jag och är en snuskig mogen tant som är i 50 års åldern. Söker en ny sexkontakt eftersom jag nyligen upptäckte att min före detta knullkompis vänsterprasslade med en annan mogen kvinna. Vill bara ha att göra med med trogna män som håller sig till mig och endast mig, tycker inte om killar som ”knullar runt” så att säga.

Du ska vara i mycket bra form och gilla att ta det lugnt om dagarna, vill inte bara ha sex med dig utan trevligt sällskap vore inte helt fel. Vi kan dricka lite kaffe, prata lite vardagligt, och sedan hoppa i sängs tillsammans.

Söker du sexkontakter?

Låter det bra? Det är så jag har tänkt att våra hemliga sexträffar ska gå till. Om du gillar lite äldre nakna tanter och hur det här låter så kanske du ska ta och höra av dig till mig. Är en kvinna med mycket dåligt tålamod så jag kommer nog inte att logga in på denna hemsida allt för ofta för att kolla min mail. Men hör av er via mail, nu tänkte jag kila ner på affären.

// Snuskig mogen kåt tant

Bli medlem för att svara på annonsen!

22 kommentarer

 1. Hej. Mm svensk kåt man vill.. Styv frisk 21cm kuk som knullar dig skönt. Sprutar satsen i dig. Använder tungan med. 0738145273 kram

 2. Hej! Är en ung man på snart 20 år. Är en oskuld som du också kan få lära upp. Vill gärna lära mig om hur man tillfredställer just dig! Lovar att göra mitt bästa och vara dig trogen. 😉

 3. Hej, Kan du sitta skräddare. ? Vill du ligga med mig ? Blir kåt av en kvinna i skräddare, Gillar att brottas och fastna i en bensax, Hoppas vi hörs, Lasse.

 4. Är en man på 55 år som mer än gärna vill dela min kuk me dig lever lugnt och harmonisk men saknat fitta länge nu

  1. Hejsan, Jag är en man på 48 år boende i Kristinehamn, Värmland, Söker en kåt kvinna som du Ann, Kan du sitta skräddare och har kraftiga muskulösa ben blir jag hård och kåt, Tänder på detta. Jag är en stark man i mina bästa år, du ångrar inte en brottningsmatch med mig, Jag tänder på att sitta fast i en bensax. Hoppas vi hörs igen. Lasse.

   1. Hej Eva. Jag är en man på 48 år boende i Kristinehamn, Värmland. Jag gillar att brottas och fastna i en bensax, Gillar du att brottas som förspel ? Kan du sitta skräddare ? Blir mycket styv av det. Hoppas vi hörs.

    Hälsningar LFK.

 5. Hej dan heter jag vill gärna träffa dig vill prata med dig mysa fika vill sen kyssa dej krama dina bröst medan du runkar mej vill knulla dej framifrån bägge hålen

 6. Dan Karlsson heter jag är en blyg kåt man vill suga krama brösten dina vill knulla dig bakifrån använder kondom

 7. Hej dan heter jag är intresserad jag vill gärna träffa dig fika lite umgås vill gärna knulla dig bakifrån och missionären använder kondom

 8. Hej dan heter jag är kåt man vill suga krama brösten dina knulla har kuk på 18cm bor i Jämtland men är redbar använder kondom

 9. Hej . Det där låter mycket intressant visserligen är jag också i 50 års åldern, men jag känner mig som 40 i sinet . Jag tycker också det är viktigt med och inte va otrogen utan man ska hålla sig till den man valt .
  Jag har varit skild nu i 11 år och har inte så stort kontaktnät så svårt och hitta någon och va med .
  Hör av dig om du tycker detta låter intressant 🙂
  Kram

 10. Hejdär! Trevlig bild på dig:)

  Älskar äldre kvinnor:) Är själv visserligen 48 men ser ut fortfarande ut som 30. Hm! Kanju vara bra ibland:)

 11. 1du såg ut att vara en väldigt trevlig kvinna det här har jag aldrig gjort förut . jag är en änkeman sen sen 11år och har varit ensam sen dess men tiden rinner ju i väg om det kan vara intressant kan du höra av dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *