Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

F.d knarkare och emo tjej med rakad fitta

fd knarkare och emo tjej med rakad mutta

Svensk tjej här…

Har någonting att berätta för er. Har haft det väldigt jobbigt mina senaste år. Har haft stora problem med droger. Nu är jag äntligen drogfri, men jag känner att suget fortfarande finns där.

Ibland så måste jag bara ha sex en hel del dag för att mitt sug efter droger ska släppa! Har bytt ut ett beroende mot ett annat, vet att man inte ska göra detta men vad skulle jag ta mig till egentligen! Säg mig det!!!

Bor ensam just nu i en lägenhet som SOC betalar åt mig. Har inget arbete. Bara jag och min lille kissemiss ”Sune” som bor här i detta boende. Blir väl långtråkigt om dagarna kan man väl säga.

Söker en kille som är MYCKET OMTÄNKSAM. Det är en sådan man som jag behöver just nu i mitt liv. En som kan ställa upp och laga mat när jag känner mig väldigt nere. En kille som aldrig sviker en då man mår dåligt. Du ska bara vara en mycket snäll man mellan 25 till 55 år.

Sex med en tjej med rakad fitta ska du också gilla så klart!!!

Bli medlem för att svara på annonsen!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *