Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Kan vi mysa hos dig?

Kan vi mysa hos dig?

Hej! letar efter någon trevlig kille som vill mysa med mig då jag inte myst med någon på flera veckor. Jag bor tyvärr inte ensam så det får bli mys hos dig. Du ska verkligen gilla att skeda och kramas och ge mig pussar såklart! Ett megastort plus är om du gillar att kolla på skräckfilmer då jag är besatt av skräckfilmer men är för rädd för att titta på dem själv.

Du ska vara 18-35 år, helst vara ganska lång, lite skäggig och inte vara smal eller benig. Om det här leder till mer än bara mys under kvällen så gör det inte mig något, men vill helst inte att sex ska vara i fokus om vi träffas. Myset är det viktigaste! Hoppas någon känner sig sugen på att mysa med mig!

Bli medlem för att svara på annonsen!

En kommentar

 1. Hej på dig,

  Måste börja med att säga vilken vacker kropp du har.
  Jag skulle gärna vilja mysa med den och det går bra att vara hos mig. Och om det skulle bli sent efter myset till filmen så går det även bra att sova över.

  Jag lovar dig att du kommer få allt inom mys som du önskar för jag saknar också mys och närhet av en kvinna.

  Skriv till mig på KIK, jag heter Dannekillen1982 där.

  Jag är 38 år gammal men jag hoppas verkligen på att det inte gör något.

  Hoppas vi hörs snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *