Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Knulla en morsa i tvättstugan

knulla en morsa i tvättstugan

Är en mamma som vill bli tagen bakifrån i tvättstugan. Har två barn som båda är över 18+ och utflyttade. Vill någon komma över till mig och göra det skönt för en blöt singelmamma som inte fått sex på länge? Tycker om att se på TV, mysa framför en film, och ha sex med unga killar i 20 års åldern.

Söker en hingst med andra ord som inte fått tömma sin kuk på sperma på länge. Vill att du ska sätta på mig som om det inte fanns någon morgondag. Så hårt vill jag bli tagen och det är jag allvarlig med. Kan du inte knulla en mogen dam så hårt som hon förtjänar att bli tagen så är du inte den jag söker.

Söker dig med mycket krut, en som kan spruta ner mig i tvättstugan, och för att sedan ta mig till köket för att fortsätta med vårt sex där.

Ska ta mig ner till affären nu, hoppas på ett nytt svar i min mailkorg när jag kommer hem. Det vore otroligt också om du skickade med en bild på din kuk till mig.

Bli medlem för att svara på annonsen!

7 kommentarer

  1. Hej. Sugen man knullar gärna dig. Min kuk tömmer sig långt in i ”morsan” heta springa. 0738145273

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *