Hennes blöta fitta anses inte vara normal
Sexannonser fitta

Våt fitta letar efter fittslemälskare

Min blöta fitta anses inte vara normal enligt min man hemma. Min man gillar inte alls att jag har så mycket slem som rinner ur min fitta. Han har aldrig gillat det och nu stör han sig enormt på det. Det är inte mitt fel att jag blir kåt väldigt snabbt. Och att min rinner omåttligt är inte heller mitt fel.

Visst, det är mycket. Ibland rinner det verkligen ner för mina ben, min våta fitta är ett riktigt slemmigt hål. Det rinner ur mig, vitt och tjockt och det börjar redan med kyssar. När jag väl har lekt med mina bröstvårtor öppnar jag dammluckorna och det blir riktigt blött i trosorna.

Det finns definitivt män som gillar det, annars hade naturen inte gjort ett så blött fitthål åt mig. Jag valde bara fel man. Eftersom jag har mycket fritid söker jag nu efter någon annan, en man som verkligen uppskattar en blöt fitta. Du skulle väl definitivt vilja sticka tungan i mitt våta hål. Min söta fittslem skulle rinna rakt in i munnen på dig. Skulle inte det vara läckert? Min man lämnar alltid huset tidigt och kommer inte tillbaka förrän det är mörkt. Däremellan kan du komma och hälsa på mig.

Min blöta fitta är riktigt läckert slemmig

Kom förbi på frukost. Då kommer det slem från fittan och inte lite. Det droppar ofta direkt från blygdläpparna, det rinner till och med ner i rumpan. Det ser ut som att jag kom direkt från gangbang där hundratals män inseminerat min fitta. Men allt är fittsaft, det kan du vara säker på.

Jag är faktiskt en bra tjej, jag är bara för ung för att inte bli knullad längre. Varje dag vaknar jag kåt och lägger mig kåt. Jag kan inte ständigt sticka fingret i mitt hål, det uppfyller mig inte med njutning i längden. Jag behöver en kuk i munnen, behöver någon som knullar mig och tycker att jag är önskvärd. När ska du inseminera mig? Jag behöver sperma i min fitta, jag vill ha dig i min säng. Med lite tur hittar jag även en man som älskar att jag sprutar på honom.

Ibland känns det så kraftfullt att jag får våta orgasmer. Vissa män tror då att jag pissar på dem, men så är det inte. Det är bara fittsaft som skjuter ut ur min springa, men så mycket av det att allt är blir blött. Vill du lära känna mig och min våta fitta?

Ska vi ha det skönt tillsammans och ha det bra? jag är ingen slampa. Det är inte sant, jag är en slampa, men inte en hora. Jag har varit trogen alldeles för länge och nu letar jag efter en man för en sexvänskap.

Skicka mig ett meddelande om du vill bli den mannen.

Bli medlem för att svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *