Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Kuk på minst 22 cm sökes

Kuk på minst 22 cm sökes

Läs först hela annonsen innan ni svarar mig! Observera att du ska finnas nära eller helst i Uppsala och kunna ta dig till mig snabbt och enkelt, alltså inte bo i Skåne eller Norrland! Finns det någon kille/man med en rejäl kuk som är sugen på att träffa en mogen kvinna med trång fitta, under kvällstid eller på helger? Du måste ha bil och ha fyllt i dina kukmått i din profil och ha en bild på den, eller skriva det i ditt första meddelande till mig när du svarar! Alla som skickar meddelande utan att ha angivit kukmått och kan skicka mig bildbevis blockerar jag direkt!

Respektera vad jag söker efter! Och skriv bara till mig om du kan och verkligen vill ses! Om jag svarar dig så svara mig i samma och skicka inte nya hela tiden eftersom det är så svårt att hålla reda på vad som sagts tidigare! Jag svarar hundratals killar/män och det är svårt att hålla kolla på allt!

Bli medlem för att svara på annonsen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.