Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Söker en seriös sexdejt

Söker en seriös sexdejt

Jag söker efter dig man som älskar sex, är riktigt intelligent, gillar att konversera om allt och ingenting, du är en singel man mellan 30 och 42 år som precis som jag söker en seriös dejt. Det vill säga att vi först ses över en fika eller en bit mat. Vi kan diskutera all världens små och stora ting, skratta och bara njuta av varandras sällskap.

Du bör vara i mycket god form och vara medveten om hur viktigt det är med kost och hälsa. Jag söker inte bara efter sexdejting utan även kärleken, en andlig och själslig vän som attraherar mig mentalt såväl som fysiskt. Jag svarar endast de jag finner intressanta, och ignorerar resten.

Bli medlem för att svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *