Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Mina bröstvårtor är så styva just nu

Måste snart iväg till jobbet!!! Men vad ska jag göra? Mina bröstvårtor är helt styva just nu. Pinsamt om jag kommer till jobbet med utputande bröst. Måste ta en varmdusch för att släcka mitt sug efter kuk. Usch… Borde inte ha smekt mig mellan benen då jag vaknade, slutar alltid så himla dåligt.

Kanske man bara ska plocka fram dildon och få det överstökat Var så länge sedan jag fick uppleva en intensiv orgasm. Tycker det är så himla skönt att bara få köra upp dildon i min öppna våta slida. Mmm… Måste ta fram den nu.

Innan jag tar fram min bästa lekkamrat som aldrig sviker min mus så vill jag bara höra om det är någon som möjligtvis har lust att träffas framöver? Det vore otroligt kul eftersom det skulle sätta färg på mitt vardagliga gråa dystra liv.

Du behöver inte se ut som en fotomodell, bara du är duktig i sängen så gör du mig nöjd i alla fall.

Bli medlem för att svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hej goding ja jag vill bli Dig älskare – Är Du sugen från behind dear … ???????????

  2. Hej kåta Du – – ja jag har lust att träffa Dig i Stenungsund framöver – är Du sugen på 6 with me????????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *