Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Nyfiken på extas och orgasm

Nyfiken på extas och orgasm

Jag är väldigt ”svårstartad” sexuellt, vad jag nu än jämför med? Men jag vill uppleva hur det är om någon man kan (om det är möjligt) att få mig till att uppleva extas och orgasm. En del män tycker att dom blir lite åsidosatta när jag plockar fram mina massagestavar och en del tycker att det tar för lång tid för mig osv. osv. men jag är så urless på att bara tillfredsställa mannen utan att få mina egna behov tillfredsställda! Det slutar i regel med att jag får sitta hemma och titta på porr och onanera för att få både en och flera starka orgasmer på egen hand. Finns det verkligen inte en man eller varför inte en sexig kvinna som kan få mig att uppleva kåthet och orgasm?

Min sexfantasi går ut på att en man eller en man och en kvinna tillsammans, ett par som älskar att tillfredsställa och verkligen vill ”lära” mig både det ena och det andra, att verkligen få mig att släppa mina sexuella spärrar! Ännu en annan dröm är att jag får gå hos en ”sexterapeut” som lotsar mig fram till min njutning. Jag vill börja med att vi chattar och skickar sex sms och ses i webcam innan vi träffas!

Bli medlem för att svara på annonsen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.