Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Vill suga en yngre kille eller man till ett sprut

Vill suga en yngre kille eller man till ett sprut

Hej alla vältränade, kåta killar och män! Jag är helt så otroligt besatt av att få suga unga, vältränade killar och män till orgasm. Och då menar verkligen suga kuk!! Fullt fokus för mig ligger på dig och din njutning. Bara suga och suga din kuk tills du kommer i min mun. Känslan av att se dig njuta medan jag ligger mellan dina ben och suger på din kuk och smeker din pung och muskulösa kropp. Känna hur dina muskler och hela din kropp spänns medan du njuter och närmar dig en orgasm. Och när du väl sprutar så fortsätter jag bara att suga och suga din kuk tills du är helt utmattad!!

Så är du en kille eller man som älskar riktigt rejäla, sköna avsugningar. Hör av dig till mig nu!! Sexigt om du även gillar att visa upp din nakna kropp och låter mig smeka den överallt. Du är någonstans mellan 20 och 40 år eller runt där. SNÄLLA stämmer du inte in på exakt det jag söker så svara inte mig. Så sparar både du och jag massor av tid för ditt svar åker ändå direkt i papperskorgen. Jag svarar inte heller på korta och tråkiga meddelanden. Så skriv nåt riktigt kul och sexigt som svar. Nu har jag ju bjudit dig på massor av min fantasi och fetisch! Puss på kuken

Bli medlem för att svara på annonsen!

2 comments

  1. Trist för mig – Tyvärr 50 år men även kåt & sprutvillig hingst….!!
    Bor ett gruppboende för hjärnskadade men nu friskare.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.