Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Söker efter ett härligt knull!

Söker efter ett härligt knull!

Hej ni killar här! Vill ni veta en grej om mig? Jag har ofta väldigt tråkigt, mina föräldrar är i regel bortresta flera gånger i månaden och då sitter jag här hemma helt själv. Så då tänkte jag, eftersom jag alltid är väldigt kåt överlag och är sugen på att knulla i stort sett dygnet runt, så varför inte ta hem en kille eller två för ett skönt och redigt knull vid de tillfällen jag är ensam hemma?

Bor i ett stort hus ute på landet så ni behöver inte oroa er för att någon hör oss. Ni kan till och med få sova över här om det är en lång bilresa för er, vi har flera extra rum ni kan få låna. Skriv ett svar till mig killar! Jag väljer sen vilka av er som skriver som jag vill träffa! Men skriver du för många svar till mig så blir det en block på er! Ha det nu så kul! När ni skriver ett svar, så skriv vad ni hade tänkt att vilja göra med mig, så jag blir ännu kåtare och våt inför träffen med er!

Puss och kram.

Bli medlem för att svara på annonsen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.