Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Söker en härlig man för en härlig relation!

Söker en härlig man för en härlig relation!

Hej! Söker på det här sättet en härlig man att inleda ett sexuellt förhållande med. Att hitta intressanta män är svårt nog och när man sedan lägger till det här med sexbiten känns det ju i princip nästan hopplöst. Jag söker en man som hyser respekt för sina medmänniskor och sig själv, är vettig, socialt kompetent, uppstyrd m.m. samtidigt som du har ett lite dirty mind och ett riktigt snuskigt inre och du vill inte göra avkall på det bara för att du delar ditt liv med någon.

Jag är så pass sexuellt erfaren att jag vet exakt vad jag vill ha och inte ha. Det bör du också vara helt på det klara med, både sexuellt och i övrigt i livet. Jag föreställer mig att du är mellan 28-38 år (och jo, 21 år är för ungt för mig, oavsett hur mogen du anser att du är, på samma sätt som 48 år är för gammalt för mig oavsett hur ofta du än får visa legitimation på systemet), givetvis är du singel och bra på att kommunicera med kvinnor. Jag är trött på män som bara krånglar. Gillar du kåta kärringar, är lång, ganska stor, lite tatuerad och skäggig, då har du redan halva inne!

Bli medlem för att svara på annonsen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.