Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Söker en lite special knullkompis för regelbundna träffar

Söker en lite special knullkompis för regelbundna träffar

Jag tror som de flesta andra på kärleken och hoppas att den kommer att hitta mig också för på sikt önskar jag mig man, barn och allt som hör till. Men just nu säker jag bara efter någon att ha trevligt med i och utanför sängen. Någon jag kan mysa med och leva ut mina sexfantasier med, sånt som man kanske inte direkt nämner under en första dejt i vanliga fall. Jag tycker att sex ska vara personligt och speciellt, annars kan jag lika gärna gå ut och ragga någon på krogen men det är inte vad jag vill.

Jag tycker att det är viktigt att utöver väldigt mycket sex också kan ha en del myskvällar, äta middagar, och göra andra aktiviteter i och utanför sängen. Är det här för personligt och mer än vad du vill ha så behöver du inte ens slösa tid på att svara mig.

Bli medlem för att svara på annonsen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.