Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Söker en omhändertagande gentleman

Söker en omhändertagande gentleman

Jag söker efter en sexig, lättsam gentleman med lite stil som vill träffas för återkommande sex. Medel till tränad i kroppen 40 till 55 år gammal. Du bör vara lite omhändertagande, omtänksam och kramig. Närhet, attraktion och passion är mycket viktigt för mig.

Ser även att vi kan träffas en del utanför sängen också. Har dock ganska så svårt att träffas hemma hos mig eftersom jag har mina barn som kommer och går lite som dom vill. Oftast fungerar jämna veckor bäst för mig så uppskattar om du har en möjlighet att träffas då. Vill inte träffa någon man som måste smyga för att träffa mig. Svara endast om du passar in på det jag söker efter. Kram

Bli medlem för att svara på annonsen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.