Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Knulla mamma? Jag är rakad…

knulla mamma jag är rakad

Drömmer du om att knulla en mamma? här har ni mig. Marie heter jag och är en kåt morsa på 52 år som tycker det är en rolig känsla över att sexdejta på nätet. senaste gången jag hade en sexpartner så var vi tvungna att upphäva vår sexuella kontakt med varandra eftersom jag hade oturen att bli gravid. men jag hann lyckligtvis göra en abort i god tid.

jag söker ingen särskild här egentligen, är inte precis en supermodell precis så jag kan inte  ställa krav på att du ska vara snygg till exempel. men självklart så har ju ingenting emot om du har lite muskler? eller varför inte en kuk som kan bli jättestor vid erektion?

låt en kåt mamma ta hand om din kuk, låt mig gnida min fitta mot den, och suga på den hur länge jag vill utan att du börjar klaga på mig. har du riktigt tur så kan vi ha sex utan kondom också även fast jag gillar att ha skyddat samlag eftersom då slipper jag ta p-piller (blir tjoock då jag tar graviditetspiller) ;(

bliiii miiin tack? hihihi… // mogna marie

Bli medlem för att svara på annonsen!

One comment

  1. hör gääärna av dig om du vill ha kuk och tunga där du vill tills vi kommer i en skön orgasm ihop efter du svalt satsen knullar vi gott tills kuken fyller fittan med kåt sperma 🤪 om du vill ha redig 6 av en kåt gubbkuk på 54 höstar som ej fått fitta/mun på länge nu så vi kan hjälpa varandra att ha det skönt slick i fittan kyss smek sug på brösten tills vi ses 😛😋

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.