Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Söker hett lunchmöte på vardagar

Söker hett lunchmöte på vardagar

Hej! Nattens övningar var över förväntan och även om det inte blev direkt som jag tänkt mig så var det en trevlig stund med mannen som kom över. Fick dock mersmak på detta!

Söker därför efter dig som kan sätta en tjej helt i fokus och ge henne tid för att njuta och komma mycket. Är även intresserad av att testa mer analt sex men vill att det ska ske i mitt tempo eftersom jag är lite oerfaren på den biten.

Söker efter dig som är frisk, renlig och social välanpassad.  Igår fick jag en del meddelande som bara var en mening till svar. Kommer förstås att vilja veta lite mer om vem du är och vad du skulle vilja göra med mig för att vilja ses. Puss!

Bli medlem för att svara på annonsen!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.